NL
EN
Google Cloud

Behoud je voorsprong met Google App Modernization and Kubernetes Labs

80% van de CIOs en CTos vindt dat de IT van hun organisatie nog niet agile genoeg is. Zelfs organisaties die zijn opgericht in het cloud tijdperk moeten zichzelf continu verbeteren om agile genoeg te blijven. Om dit te bereiken wordt snelheid vaak opgegeven voor veiligheid of worden middelen opgegeven voor uniformiteit. Google kan jouw organisatie helpen met het moderniseren van bestaande apps en het bouwen van nieuwe, op zowel hybride als multi-cloud platforms, door je developers te helpen met het ontwikkelen van hun skills en door ze te voorzien van de juiste middelen. 

Google biedt een competitieve online cursus aan om de skills van je developers te verbeteren. Tijdens ons App Modernization en Kubernetes Lab krijgen deelnemers nieuwe inzichten van Google engineers. In de volgende stap, zullen deelnemers deze nieuwe skills toepassen in competitie met mede developers in de Cloud Hero Game. Op deze manier kunnen developers zichzelf vanuit hun eigen huis ontwikkelen, terwijl ze nieuwe connecties maken en certificaten behalen. 

Samengevat: doe mee aan ons Digital Natives Develop Yourself Event op 12 Mei van 16:00 tot 17:00 CEST. Het event zal worden geleid door Customer Engineer Michiel Vanthoor. Klik hier om de uitdaging aan te gaan en jezelf te registreren. 

Bronnen: