NL
EN
Google Cloud

We ontmoeten je graag tijdens deze evenementen

Digital natives veranderen de wereld. Jullie veranderen de wereld. Digital natives zijn organisaties die geboren zijn in de Cloud, en technologie gebruiken om de wereld te veranderen. De meeste digital natives zijn tech thinkers met een creatieve geest en hebben de behoefte om verandering te realiseren. En verandering realiseren doe je samen. 

Omdat Google zelf een digital native is, houden we vanzelfsprekend ook van het concept 'samen' (en dat gaat verder dan open source software). Daarom willen we Nederlandse digital natives samenbrengen. Om kennis te delen, en om onze gemeenschappelijke impact op de maatschappij te vergroten. 

Daarom hebben we 20/20 vision ontwikkeld; een series van meetings om digital natives bij elkaar te brengen om ervaringen te delen, kansen te creëren en nieuwe perspectieven te ontwikkelen. Van doelstellingen tot funding, van duurzaamheid tot klanten. Van tech tot team. De ingrediënten: diner bij Google in Amsterdam, 6PM tot 9PM, CxO's of developers, max. 15 mensen, Chatham House rules, een spreker en veel interactie. Je bent meer dan welkom bij de volgende evenementen:

Update: omdat we gezien de recente ontwikkelingen rondom COVID19 graag in de geest van richtlijnen willen handelen, hebben we besloten om enkele evenementen uit te stellen of te digitaliseren. Google zou Google niet zijn als we niet nog steeds een out-of-the-box ervaring in een box kunnen stoppen, daarom sturen we voor enkele evenementen een kit naar jouw huis / kantoor zodat je nog steeds kunt genieten van een allesomvattende digitale ervaring. Op die manier kunnen we blijven bouwen aan deze digital native community, zodat we ervaringen kunnen blijven delen over hoe we samen impact kunnen maken.